Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

Crăciun 2211


CRĂCIUN 2011
Cât? Cât? Atât! În perioada sărbătorilor de iarnă, la noi găsiți bani cu 20% mai ieftin. În magazinele participante la promoție aveți wireless gratuit oferit de Rom-Rom-telecom. Crăciunul ăsta cumpără mai ieftin și comunică gratis doar la Fast-food Money. De asemenea le urăm spor la treabă și somn ușor bătrânilor și celor dintre voi care nu-și permit nici pom, nici carne, nici anul ăsta.
CRĂCIUN 2111-Christmas Twist
Anul acesta Crăciunul este sponzorizat de Pepsi. Pe 15 Decembrie vom afla ce fel de arbore vom împodobi. Speculanții mizează pe frasin, așa că au defrișat din timp o mare parte din Calea Șagului și Torontalului. Carnea oficială de anul ăsta a fost anunțată pe 1 Decembrie și după cum bine știți este de pisică, așa că celor norocoși care și-au procurat din timp un astfel de animal, le urez poftă bună.
Începem ediția televizată din această seară cu o rugăciune pentru Mesia facebook, mântuitorul și salvatorul comunicării non-verbale. Tema dezbătută astăzi cu invitații noștri: Cititul-Mit sau adevăr? Așteptăm SMS-urile dumneavoastră la 2111 cu răspunsul la întrebarea: Vă este dor de vremurile în care Crăciunul era sponsorizat de Biblie?
Avem deja primul mesaj? Utilizatorul cu numărul... stați ce mama dracului... astea sunt litere, citim un mesaj de la utilizatorul cu literele... Cum e posibil asta? Mai există utilizatori cu nume? În fine, utilizatorul cu litere ne transmite: Îmi este dor de vremurile când Crăciunul era sponsorizat de Biblie, pe atunci aveam brazi, porci, Coca-Cola pe masă și o porție zdravănă de ură între oameni. Îmi aduc aminte pe vremuri, când am aflat că echipa mea joacă pentru pariuri și cum m-am mâniat în cel mai Biblic sens. Mi-e dor de ură.
CRĂCIUN 2211
M-ai întrebat ce e Crăciunul... Vezi tu, oamenii aveau aceste așa numite sărbători, ritualuri ceremoniale ciclice care îi ajutau să-și amintească. La începuturile lor ca și specie, memoria lor relativă nu le permitea să păstreze nici un fel de coerență, așa că adesea confundau trecutul cu viitorul și aveau nevoie de repere pentru a putea comunica între ei și a da o noimă ciclului biologic numit de ei viață. Indexarea aceasta a spațiului le-a consumat într-un final soiul, dar despre aceasta vom vorbi cu altă ocazie. În analele lor se vorbește depre o oarecare direcție, un simț linear denumit de ei timp”.
Știu că te gândești la faptul că ne-am descoperit cu o formulă. Cât despre cei despre care înveți, e oarecum trist ce i-a motivat... trebuia tot timpul spus primului născut adevărul, în felul acesta și-au păstrat bolile de la o generație la alta. Nu este adevărat, omenirea nu a pierdut în fața computerelor, ne-au cedat, săturați să aștepte nemurirea mult promisă.
– Călim Nuanța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu