Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

VREMEA CONCILIERII


Este timpul să începem cu sfârşitul pentru a ne împăca cu uitarea, să deschidem ochii mari şi să privim lumina întunericului ce reflectă sufletul cum ne îndeamă la un armistiţiu prin dragoste faţă de ură. Liniştea asurzitoare a minţii ne ajută să înţelegem cât de complexă este simplitatea şi de ce motivele nu sunt motivate. Acum auzi ce n-ai mai văzut la ilustrul ce se scufundă în necunoscut dând naştere unui adevăr subiectiv despre realitate.

Aceeaşi diferenţă clară se vede obscur în privirile noastre şi înţelegem că lupta rece se duce cu noi înşine. Fi darnic cu zgârcenia și vei învăța puterea izbândei necondiționate, de abia acum realizezi că luptai de aceeași parte cu inamicul. Trezește prezentul și îmbrățișază armonia câmpului de luptă pentru că a sosit vremea împăcării dorinţei cu posesia. Doreşte-ţi ceea ce ai pentru că doar aşa poţi să devii ceea ce deja eşti.

În cele din urmă începutul ne arată că nimicul este cel mai corect iar viciul invidiei demască o bunatate cugetătoare în fața naturii. Etica imoralității ne arată că nu a existat nici o luptă, ci a fost doar o percepție greșită asupra necunoscutului. Acum că e pace, a sosit timpul responsabilității față de noi înșine.

By NarcoJocu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu