Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 februarie 2012

Valentines Gay

  E ziua în care toţi mucenicii se transformă în pizde şi devin monotoni în campania de cucerire a idealului susţinut prin reclame. Împinşi de la spate de Dolce CaVana, cel care stabileşte standardele olfactive ale sentimentului de bine, se înrămează cu DAR-uri ieftine şi replici alese pentru că astăzi vor câştiga o lehuză. Pe sistemul loteria persecuţiei, dezmierdatele şi posesivii au şansa de a atinge acea stare de nepreţuit oferită de un trandafir, roşu de falsitate. 
  Poate fi văzută ca şi ziua porţilor deschise în care până şi portarii tânjesc să dea la poartă. Este ziua ce marchează începutul sezonului de şogoreală în care cei mai învrăjbiţi de sexualtitate vor câştiga un grad în plus la capitolul "găseşte alta mai bună". E ziua în care toate cratiţele se cer neveste oneste în timp ce unii şlefuiesc ghiulul cu mai multă migală ca Smeagol. 
  Nimic nu se compară cu sensul fardat în care se învârte romantismul lui Dana şi Sabin, cei care fix azi şi-au jurat fidelitate după ce au mâncat o cutie de Milka. Dar, nici cu freamătul oropsiţilor care au prins ziua promoţiei la tampoane calde. Doar micile nimicuri ce satisfac dorniţele induse ale consumismului sunt cele care contează în această zi cu soare şi cu două dimineţi.... De fapt, e zi de fotbal, pentru că astăzi începe Liga Campionilor, un sentiment ce nici Mastercard nu îl poate înlocui...
                                                                                                   By NarcoJocu

Un comentariu:

  1. "cand 'zeii' i-au facut pe oameni, au pastrat nemurirea pentru ei iar oamenilor le-a fost harazita moartea "

    fiecare incearca sa se identifice cu ceva sau cineva...e firesc ..vine din teama de moarte
    pe de alta parte, exista doua aspecte ale puterii: rezistenta si obedienta..depinde din ce unghi privesti lucrul asta...sunt oameni care sunt condusi de emotie/ratiune, oameni care cred ca conduc si oameni care observa asta(si mai sunt cei care observa observatorul,neoficial)

    RăspundețiȘtergere