Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 iunie 2011

bE.Coli

înFlorim China
Slabele silabe roiesc excelând în ale rostitului, atunci când vine vorba de latifundiar, Războinicul luminii. Orice începe cu Be- devine actualitate, până când cerneala secătuiește și setea a fost potolită. Un slalom printre aceste idei ursește altele:
Un bilanț tragic, cu multe victime, vorbind de cei îmbolnăviți, ce suferă de bE. coli, un virus foarte greu de tratat ce a prins forme evolutive extrem de periculoase. În fața lui, pergamentul rămâne doar un portativ al unei arii fără sfârșit, început de acolo de unde penița i s-a închinat. bE.coli, o clipă scrisă cu litere de-o șchioapă poate să devină mai vicios decât cititul.
Exemplul unui american din California, Tom Dukes, este grăitor. La 52 de ani, el avea o stare excelentă a sănătății. Brusc, într-o zi a fost dus la spital cu dureri groaznice. Diagnostic crunt! Ceea ce mâncase fusese contaminat cu BE.coli. A fost operat de urgență din cauza mutațiilor suferite. Pacientul a scăpat de infecție abia după ce a luat multe medicamente într-un interval de patru luni. Acesta a declarat că niciodata nu iși va reveni complet și că a rămas cu sechele. Nu se mai uită la TV, ba mai mult a ajuns să și strige zilnic în gura mare Muie Steaua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu