Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 iunie 2011

SPITALUL DE NORMALI

Spitalul nostru oferă servicii de sănatate mintală tuturor dereglaţilor de la nebunia cognitivă a societăţii. Înscrierile se fac forţat cu discreţie şi empatie şi includ o gama largă de tratamente pentru adaptarea pacienţilor la condiţiile impuse de noua ordine socială. Dintre ser-viciile oferite se numără insuflarea stării de paranoia, instalarea panicii în subconştient, distorsionarea realităţii, dependeţă de stres şi bani, dar cel mai important, management medicamentos. Personalul clinicii este antrenat pentru a disciplina normalitatea în normele convenţiei iraţionale.

Punctul unu al regulamentului de ordine interioară spune “Trebuie să accepţi scalvia şi sub nici o formă nu ai voie să o conștientizezi”. Pacienţii sunt educaţi să interiorizeze orice sentiment de represiune în timp ce personalitatea lor este dezvoltată prin imitarea unui şablon pus la dispoziţie de sponsorii noștrii. În secția de supraveghere manipulatoare, dotată cu aparatură de ultimă oră, subiecții sunt hrăniți subliminal cu informații superficiale care le transformă profunzimea într-o foame constană de nimicuri prost înțelese. Inițiativa de a acționa în situații limită este ucisă de o muscă plantată în subonștient care va declanșa sentimentul de vinovăție, astfel se dezvoltă  dependeța de autoritate, de altfel o stare de bază impusă irațional. Secția de terapie irelevantă este locul unde se analizează procesele psihice ce au loc în inconștient care sunt înlocuite în cele din urmă cu reprezentații umile ale faptelor social acceptate. Luciditatea este omorâtă cu fobii plantate și studiate în laboratorul de neurochimie.

Cei care reușesc să se vindece de normalitate vor putea savura frumusețea naturii artificiale, vor percepe realitatea virtual și nu în ultimul rând, aceștia vor fi pregătiți pentru a lua parte haosului global determinat de cei conduși de panică. Cum spune și ultimul punct al regulamentului nostru: 
Când totul arde, nu stinge cu apă!
by NarcoJocu






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu