Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 iunie 2011

MAI BINE MOR DECÂT SĂ MALL

Un marketing în care se vinde orice oricum, Haotic, la care garanția căci acele produse contra-făcute nu sunt contra-făcute o reprezintă chiar clientul. Un fel de turnul Babel al cumpărăturilor, construit la mână ieftină de către chinezi, o lucrare menită să urce vânzarile pâna la cer.
Un fel de "Pâine și Circ" în care clienții par agasați de Surprize, sufocați de 70% REDUCERI,rătaciți prin târguri de nunți, sau forțați să deguste noul pateu.
Un Mall este ca o bombă cu ceas în care ticăitul îl reprezintă banii, care foșnesc contra cronometru în schimbul unui kich gata să explodeze.
înFlorimChina

2 comentarii:

  1. Mda... stiu ce zici...
    Cand am o dispozitie mai proasta cred sincer ca jumatate din RO ar trebui castrata.
    Cand sunt bine hranit, odihnit si fara motiv bine dispus, cred doar ca "si ei e lume" si aleg doar sa ma tin departe de ei. Cand sunt bine dispus si ma simt Übermensch, imi vine sa-mi umplu flasca cu un single malt si sa mai iau pe cineva cu mine la o excursie la Mall sa radem de ţestele frumos frezate, de pantalonii lor, de ceasurile de prost-gust pe care le poarta, de privirea fara expresie, de lacomia lor, de cat sunt de mici si de fara rost...
    Vezi tu, totul e relativ... si totul NU e relativ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Bowman Dave... Se pare că ești un extrovertit și un voyeur, atunci când ești în Mall.

    RăspundețiȘtergere