Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 aprilie 2011

LADYS GAYGA



Homosexualitatea se mainfestă în rândul oamenilor de când curul și pământul, însă nici în zi de azi nu există o explicaţie plauzibilă referitoare la mecanismele care declanşază această dereglare. Psihologii aruncă presupuneri în timp ce medicii se confruntă cu anusuri lărgite. Activiştii fac propagandă şi naționaliştii o combat. Unii contestă, alţii acceptă, dar cert este că apar din ce în ce mai mulţi poponari.
 Imaginea a doi păroşi giugiulindu-se tandru creează lehamite şi cere să fie demontată. Plecând de la premisa că homosexualitatea este în fund un fapt social, nămolarii, sunt cei care şi-au găsit o identitate socială dea-ndoaselea. Cererea drepturilor în societate prin slogane clismatice, fac trimitere la faptul că nu este vorba de anormalitate ci de nevoia de empatie.
 Religia militează pentru o familie formată dintr-un bărbat și o femeie, precum Dumnezeu i-a lăsat pe Adam și Eva, nu Adam și Steve, însă surprindem preoţi bulangi. Astfel, în secolul debusolării, acest fundomen ia forme din ce în ce mai largi în rândul celor ce adoptă o atitudine înţepată, deveniți curiști ce  preferă să împace capra de cât varza. Un produs al emancipări pornite de la Hollandisjh Homojfilia care nu mai lăsa loc pentru diferențierea oamenilor de maimuțe.
                                                                                     by NarcoJocu' 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu