Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

CODUL MANECHINULUI

Într-o epocă a vitezei, a falselor principii şi a ranchiunei, există o meserie care le îndeplineşte pe toate acestea, Modelingul. Nu e de ieri, e de azi, arta modelingului se manifestă tot mai strident în comportamentul celor aspiraţii la un Votezatu. Prcaticanţii acestei meserii se ghidează în viaţă după un cod al onoarei la fel ca samuraii japonezi, dar cu principii diametral opuse.
Codul manechinului spune că interiorul trebuie armonizat cu extreriorul şi în majotitatea cazurilor fizicul este cel care te scoate în evidenţă. Gelozia este unul din principiile de bază care guvernează vieţile modelelor iar invidia este motorul acţiunilor acestora. Comoditatea trebuie câştigată cu orice preţ şi plăcerile trebuie îndeplinite pe măsură ce apar. Subjugarea se face doar în faţa plăcerilor materiale iar dacă în viaţă apare un obstacol uman, acesta trebuie elimininat fără regrete. Acoperirea corpului cu zdrenţe scumpe şi aprecierea nimicurilor sunt recompensele unei vieţi bazate pe principiile acestui cod.
Modul de viaţă ghidat după codul manechinului este oglindit într-un exchibiţionism manifestat prin poze provocatoare menite să gâdile testosteronul. Descoperirea căii modelulului în perioada infantilităţii va consuma individul precum o ţigară fumată ahtiat, astfel se vor serba 40 de ani după 20 de ierni trăite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu