Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 martie 2011

Umor Românesc: MAIDANEZII INTERLOPI

În spatele fiecărui interlop autohton se află câte o haită de cefe late sau gușe aplecate cu zgarde de aur la gât, gata oricând să sară la ciolan pentru stăpânul lor. Principiile morale ale organizaţiilor de maidanezi sunt: stai cu haita, urli o dată cu ea, sfâşii, lupţi, respecţi, mânânci sau te caci doar cu haita.  Un alt rol important în grupul acestora îl au "sifoanele" și "săgețiile", care sunt niște potăi dresate să "toarne" sau "să se bage la înaintare" pentru suveranitatea vagabonzilor. 
Fiecare Sile Pietroi, Gigi Boieru, Nuțu Cămătaru, Fane Spoitoru... Adică pit-bulli haitelor, se hrănesc cu "oase de protecție" plătite de pudelii de rasă, iar cei ce se opun plăților, se aleg cu ele rupte. 
Hingherii puși în alertă, au reușit să anihileze reţele întregi de manglitori, însă opinia în rândul oamenilor, că maidanezii sunt agresaţi şi maltrataţi cu bestialitate, i-a oprit să îi și eutanasieze. Astfel javrele dau în continuare liniștite din coadă, dirijând prostituția, furtul de mașini de lux, traficul de droguri, chiar și găinăriile de orice fel, atât în România cât și în întreaga Europă. Câinii latră, maidanezii trec și nimănui nu-i ruginește lanțul la cușcă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu