Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 ianuarie 2011

CALL IN: Ca-Pitalistul

După seria de măsuri antimaterie propuse de guvernatorul Petrol Station City, ce a culminat cu Marea Recalculare a Organelor din 2011, un domn întreprinzător a găsit o metodă de a transforma banalele picioare, membre lipsite de uz în societatea actuală, într-o adevărată mină de aur. Ne aflăm față în față cu domnul Mihai P., proprietarul unei ciupercării de picioare.



-Bună ziua domnule Mihai, ne puteți vorbi un pic despre afacerea dumneavoastră?
-Bună ziua dumneavoastră și telespectatorilor dumneavoastră!
-Sunt doar cititori… momentan nu putem transmite altfel din această dimensiune.
-Salutare cititorilor dumneavoastră! Mă numesc Mihai Pepunct, și aveți în fața dumneavoastră un lan de picioare pe care cresc ciuperci. Acum avem 800 de bucăți dar am început cu doar cu cinci, ale mele, a lu nevastă-mea și a lu ăsta mic, Mădălin…el o să preia afacerea într-o zi.
-Ne puteți spune despre procesul de creștere a acestor ciuperci? Ce implică el?
-În prima fază se bate talpa piciorului cu acest făcăleț de lemn, până se frăgezește. Știm când se întâmplă asta după culoarea degetelor, trebuie să fie roz spre roșu. Apoi se pune peste ele o pereche de ciorapi negri de nailon, umeziți în prealabil. Ca ultimă fază a procesului de dezvoltare a ciupercii, se încalță piciorul cu diverși pantofi uzați, în funcție de specia de ciupercă pe care dorim să o maturăm. Spre exemplu, perechea această de picioare încălțată cu DC au fost purtați de o fată căreia i-au plăcut atât de mult cluburile în care nu poți să te miști încât ambele ei picioare au trebuit amputate…Pe ele creștem specia Flammulina Drumnbass, o specie cu mare căutare afară dar care nu se vinde așa de bine la noi în țară. Astealalte de aici din dreapta, astea mai bondoace… Mădălin, adu-i la tata șpaclu. Uitați…astea, dăm jos acest pantof Antidas și găsim sub ciorap…Pleurotus Bișnițariuss, o ciupercă destul de comună, cu un preț extrem de atractiv pentru piața noastră de desfacere. Gustați…
-Nu, mulțumesc!
-Vă rog…fără teamă, fără teamă…stați așa, astea merg bine cu… Mădălin, adu pentru domnișoara reporter un vin și niște brânză de pe organul ăla din debara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu