Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 ianuarie 2011

UZINA DE "INTELECTUALI"


O Lege nouă a Educației, ce va pica pe umerii generației Cernobîl, care se vrea împotriva clanurilor traficante de diplome a fost recent promulgată, nu?!
Demascarea acestor fabricanți ne trimite pe urmele de noroi lăsate de banii murdari târâți de la 


studenții...

Pe o hartă a universităților din Timișoara putem porni de lângă Clinicile noi. La Arte, acolo unde doar partenieratul Erasmus mai spală din imaginea fostei unități militare. Cu niște taxe foarte colorate licențează niște fripți, în afară de maxim unu'.
Traversăm Bastionul și ajungem la Babeș unde Fabrica de Doctori,       este o piață de desfacere en-gross pentru Occident.
 Peste podul Decebal, la granița cu micul Severin, se află cea mai privată Cherhană, colana pe care se sprijină educația ta. Banii Ticlului s-au dovedit inflamabili când s-a aprins la cârmă, focul ce doar noul rectorat se chinuie acum să-l stingă.   
Industria de Vest, Uzina Regină, ancorată în cartierul muncitoresc, Complexul Studențesc, cel mai mare parc industrial. Este conducta de Diplome ce inundă toate satele cu "Intelectuali". De Politehnică sau Agro, unde bani sunt înlocuiți cu damigene sau sacoșe, nu este loc să mai scormonim.
O față demascată se arată: a plagiatului și nepotismului, constituțională, viciată, autonom-electorală, o Uzină de Diplome, urmele unui Negru Cernobîl.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu