Dintr-o criză în alta. Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură a anunţat că preţul alimentelor a atins un nou record şi că economia mondială riscă anul acesta un şoc al preţurilor la hrană. Acest lucru ar putea duce ulterior la revolte sociale în fața cărora le va da piept „Poliția Vominitară”.
De la premiza ipotetică: De ce nu mânâncă polițiștii comunitari, castraveți murați? Un răspuns la care ne-am fi putut aștepta, ar fi creşterea preţului „coşului zilnic” alimentar. Explicaţia crizei alimentare, o pun specialiști pe seama catastrofelor naturale de anul trecut, ale căror efecte s-au răsfrânt asupra economiei mondiale.
România care se află într-un top al țărilor afectate de criza alimentară, este pe locul doi în Europa în ceea ce priveşte suprafaţa terenurilor arabile, după Franţa, cu vreo 4 milioane de hectare. Avem 25% din terenurile agricole vândute străinilor, iar Uniunea Europeană ne recomandă să vindem şi restul „celor care ştiu să facă performanţă”.
Oare de ce ni s-a interzis prin Tratatul de Aderare la UE să facem agricultură? Sau de ce UE subvenţionează producătorii agricoli din Europa pentru a nu produce anumite alimente? De ce fermierii americani sunt finanţaţi de guvern pentru a nu cultiva terenuri întinse şi a le reda sălbăticiei?! Înclin tot mai mult să cred că organizaţiile cu tentă globalistă, precum O.N.U. sau O.M.S. ne livrează un manual Codex Alimentarius dorit un monopol corporativ împotriva miciilor producători prin înfometarea noastră a tuturor.
Revenind la premiza ipotetică: Creşterea preţurilor “castraveților murați” reprezintă o potenţială problemă a românilor, nu și a „Milițienilor Comunitari” care nu-i mânâncă pentru că nu le încape capul în borcan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu