Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 ianuarie 2011

MILIȚIANU' COMUNITAR & cengheSCHENGENfenghe

De la criza alimentară, urmează criza Vominitarilor la spațiul european. Aderarea României şi Bulgariei la Schengen este o ameninţare pentru securitatea europeană. Finlanda s-a alăturat, oficial, Franţei şi Germaniei, ţările care cred că noi n-avem ce căuta în Schengen. Respinşi de toată lumea, oficialitățile române susţin sus şi tare că suntem pregătiţi de aderare.


O premiză ipotetică: Ce spune Milițanu' comunitar când vede o coajă de banană pe jos? Ne duce cu gândul la bunul samaritean care ar ridica-o și ar arunca-o la coș. Același lucru îl puteam asocia cu Criza Spațiului ce ar trebui rezolvată de politicieni, care însă se ascunde în spatele problemelor crimei organizate pe care le traversăm. O dată stabilită anterior aduce ulteriorul în pragul a ¾ de problemă nerezolvată. Intrarea persoanelor şi bunurilor în Uniunea Europeană este poarta respingerii într-un fel discriminatoriu pentru țara noastră.


O revenire la premiza ipotetică care ne aduce replica Milițianului Vominitar:-Tui' mama-măsii, iar o să cad! Înlocuiește tomberonul în caz asemănător. Statutul principiului liberei circulaţii este aplicat pe criterii etnice, iar problema romilor nomazi identificații cu periferia noastră, ar trebui să fie tratată la nivelul rezidențial al comunităţii europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu