Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 ianuarie 2011

POVESTEA CU APA


Un vrăjitor iscusit, vrând să distrugă un regat, a turnat o băutură vrăjită în puţul din care beau toţi locuitorii lui. Oricine bea din apa aceea înnebunea.
A doua zi toţi şi-au pierdut minţile,în afară de rege, care avea un puţ propriu la care vrăjitorul nu putea ajunge. Alarmat, regele a încercat să ţină frâu poporului luând o serie de măsuri de siguranţă însă gărzile şi portarii, care băuseră din apa otravită, socoteau că deciziile regelui erau absurde, hotârand să nu le respecte. Locuitorii regatului au considerat că regele prin deciziile sale înnebunise şi au pornit spre castel pentru a cere abdicarea sa.
 Disperat, regele , îndemnat de regină a băut şi el din apa otravită pentru a se conforma cu mulţimea.În momentul în care s-a adresat mulţimii cu un discurs fără noimă, supuşii au realizat că acesta era de fapt conducătorul pe care în vroiau.
 Astfel regatul era locuit în totalitate de nebuni cu ideologii ciudate.Cetatea şi-a continuat drumul spre autodistrugere până când a mai rămas de cât mucegaiul din ea iar vraja ar fi urmat să se dizolve peste generaţii şi generaţii....vrăjitorul? La fel cum îl ştiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu