Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 ianuarie 2011

SHE BELIVE IN SHOES AND CARS


Oglinda, singura "persoană" care are prilejul să o privească în ochi  este și unicul duhovnic al ei. Vorba care umblă prin popor: "Că îi place pe motor" a atras mai mult interesul nostru de a o demasca. Îmbrăcămintea provocatoare, sau mai bine spus sumară, acele zâmbete largi și flegmatice au fost primele indicii să o recunoaștem, era chiar ea!
Plimbările prin Mall, urmat de exhibiționismul pe Hi5 sau cel de la sala de fitness, sunt activitățile care o scot în lumina unui posibil "iubi". Îi plac bolizii, iar dacă n-a găsit încă "în puii mei" un "irinel", se apucă de modeling în ideea că va ajunge să călărească capotele cailor putere pe la te miri ce târg auto.
Talismanul ei este rozul, crede că-i poartă noroc, il place la nebunie, sau nu știm de ce tot timpul poartă ceva roz cu ea. Iar după ce-și îmbracă hainele în funcție de roz, restul nu mai contează cum le asortează atâta timp cât sunt de "firmă".
O relație de iubire cu ea, nu are cum să te pună în dificultate. Se Știe... Detestă florile, în schimb îi plac miciile atenții A8, sau mărțișoarele seria 7. Îi place să fie alintată cu "prințesă" sau între fete cu "fată". La o reamenajare a imobilului ar schimba aragazul cu solarul și mașina de spălat cu o casetă de briz-brizuri.
Personal o admir că a reușit să devină dintr-o persoană oarecare o alta oarecare... Sociabilă, îi place să iasă cu "gașca"și să facă "caterincă" de "zdrențele" care nu se ridică la "valoarea" ei. Privește cu încredere către viitor, iar  într-o zi o să vrea să scrie chiar ea o pagină în cartea ei preferată: Playboy.. Ce mai? Este strălucitoare! Măști diferite, un alt fenomen, stil și atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu